Екстра тип

Паровите од ЕКСТРА ТИП не може да се играат сингл. Може да се игра еден натпревар од ЕКСТРА ТИП.
Парот од ЕКСТРА ТИП мора да се одигра минимум со уште три други парa од преостанатата понуда во билтенот.

Брзи Пари

Зошто да чекате 90 минути? Прогнозирајте го исходот на натпреварот во првите 15 или 30 минути. Дали ќе има брз гол или нема да има голови. Се тоа само со еден единствен услов, не можете да врзувате со истиот пар од редовната понуда.

Проверка на тикет
Сериски број:
Пин:

Фудбал
Време Шифра Лига Натпревар 1 X 2
19:00 183 Euro U19 Switzerland U19   - Netherlands U19 6.25 4.25 1.40
19:00 184 Euro U19 Azerbaijan U19   - Denmark U19 6.40 4.15 1.40
19:00 185 Euro U19 France U19   - England U19 2.40 3.10 2.75
19:00 186 Euro U19 Norway U19   - Serbia U19 2.90 3.35 2.20
19:00 191 Germany 4 Sudwest Kassel   - Baunatal 1.35 4.60 7.70
19:00 192 Germany 4 Sudwest Pirmasens   - Elversberg 3.95 3.35 1.85
19:00 193 Germany 4 Sudwest Kaiserslautern II   - Koblenz 1.45 4.25 5.90
19:00 194 Germany 4 Sudwest E. Trier   - Nottingen 2.10 3.30 3.20
19:00 195 Germany 4 Sudwest Neckarelz   - Walldorf 2.25 3.30 2.90
19:00 196 Germany 4 Sudwest Worms   - Freiburg II 2.35 3.15 2.75
19:00 290 Friendly Russia   - Kazakhstan 1.20 6.00 14.00
19:00 291 Friendly Norway U21   - Sweden U21 2.60 3.30 2.40
19:00 292 Friendly Denmark U21   - USA U21 2.40 3.20 2.60
19:30 293 Friendly Sweden   - Iran 1.60 3.80 5.50
19:30 294 Friendly Romania U21   - Cyprus U21 1.35 4.60 6.50
Тенис
Време Шифра Турнир Натпревар 1 2
19:00 6008 WTA Miami Petkovic A.   - Pliskova Ka. 2.08 1.75
19:00 6062 WTA Osprey Chirico L.   - Mitu C. 2.30 1.55
20:00 6044 ATP San Luis Potosi Vanni L.   - Buchanan C. 1.30 3.20
20:00 6045 ATP San Luis Potosi Langer N.   - Krajicek A. 3.20 1.30
20:30 6003 ATP Miami Anderson K.   - Murray A. 7.50 1.10
20:30 6004 ATP Miami Simon G.   - Ferrer D. 2.80 1.38
21:00 6023 ATP Le Gosier Edmund K.   - Martin F. 1.33 3.00
21:00 6024 ATP Le Gosier Mahut N.   - Bemelmans R. 2.25 1.60
21:00 6025 ATP Le Gosier Koolhof W.   - Hernych J. 4.25 1.23
21:30 6046 ATP San Luis Potosi Zeballos H.   - Londero J. I. 1.55 2.30

© Evrotip 2015